Kars

Sarıkamış Belediyesinden İftar

22:09 29 Haziran 2016
Sarıkamış Belediyesinden İftar

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, esnaf, STK temsilcileri ve muhtarlara iftar verdi.

Sarıkamış Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen iftarda, ilçe protokolü ile esnaf, STK temsilcileri ve muhtarlar bir araya geldi.

Belediye Başkanı Toksoy, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, son terör olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bu günlerde en çok birlik, beraberliğe ülke olarak ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Mübarek Ramazan ayında ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyenlerle top yekun ve tek yürek olarak mücadele edeceklerini ifade eden Başkan Toksoy, şöyle konuştu:

"Biz, tarih boyunca çok büyük badireler atlatmış, çok büyük zaferler kazanmış hür ve bağımsız yaşamış bir milletiz. Bundan emin olun ki vatanımıza, toprağımıza, bayrağımıza sahip çıktığımız sürece bu gözü dönmüş caniler, bu şer odakları hedeflerine ulaşamayacak. Biz, Allah'ın izniyle birliğimizi muhafaza ederek, bu terör belasından hep birlikte kurtulacağız. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum."

İftara, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Kars İl Genel Meclisi Sarıkamış üyeleri ve kurum amirleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.