Kars

Sarıkamış'ta park açılışları

12:29 28 Temmuz 2017
Sarıkamış'ta park açılışları

Kars'ın Sarıkamış ilçesi, belediye tarafından yapımı tamamlanarak hizmete giren park çocukları sevindirdi.

Sarıkamış Belediyesi İstasyon Mahallesi'nde yaklaşık 2 dönümlük arazi üzerine yaptığı parkta dinlenme yerleri, çocuk oyun parkı, voleybol, basketbol ile kültür fizik hareketlerin yapılacağı spor alanları bulunuyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, kent merkezinde bir taraftan alt yapı çalışmaları, bir taraftan da park, bahçe ve çevre düzenlemesi çalışmalarını eş zamanlı yürüttüklerini söyledi.

Sarıkamış'ın köklü sorunlarını son iki yılda bir bir çözdüklerini belirten Toksoy, "Bizim bir amacımız var, tarihiyle, turizmiyle doğal güzelliğiyle eşi olmayan Sarıkamış'ımızı ülkenin ve Kafkasların yıldızı haline getirmek. Bu manada gece gündüz demeden içme suyu, kanalizasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz.

Ayrıca çocuklarımızın, gençlerimizin sportif aktivitelerde bulunacağı, vatandaşlarımızın dinleneceği, parkları da yapmayı ihmal etmiyoruz. Hemen hemen her mahalleye park yaptık, çevre düzenlemelerini de alt yapı çalışmaları bittikten sonra yapacağız. İnşallah bir yıl içerisinde güzel ilçemizin çehresi görülmeye değer olacak." ifadesini kullandı.

Öte yandan İstasyon Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka giden çocuklar, spor ve oyun aletleriyle bol bol oynadı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.