Kars

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

15:51 23 Nisan 2018
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Karahamza köyünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Karahamza Zekeriya Atilla Köyü ilk ve ortaokulunun bahçesinde düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tören daha sonra Karahamza Köyü Derneğinin yaptırdığı Atatürk büstünün açılışıyla sürdü.

Dernek Başkanı Muhammet Emin Ekinci, yaptığı konuşmada, dernek üyeleri olarak bu çok önemli bir bayramda köyde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Öncelikle hepimizin eğitim öğretim konusunda gerek fiziki, gerekse manevi olarak okulumuza her zaman destek olmamız lazım. Okul Müdürümüz Mürsel Kızıltaş bey, çocuklarımıza, okulumuza, köyümüze çok büyük emek veriyor. Kendisine, öğretmen arkadaşlarımıza emeği geçen herkese dernek adına teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin halk oyunları gösterisinin ardından dernek üyeleriyle birlikte okul bahçesine fidan dikildi.

Programa, okul Müdürü Mürsel Kızıltaş, Köy Muhtarı Ünal Çiçek, Karahamzalılar Dernek Başkanı Muhammet Emin Ekinci ile yönetim kurulu üyeleri, Yener Döşkaya, Gökmen Kotan, Volkan Atilla, Taylan Kotan, Deniz Demirci, Öğretmen ve öğrencilerle köy halkı katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.