Kars

Sarıkamış BESYO'da mezuniyet coşkusu

13:29 12 Mayıs 2018
Sarıkamış BESYO'da mezuniyet coşkusu

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ve Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Ali Dursun Aydın, spor salonundaki törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin huzur içinde, kazasız, belasız ve başarıyla eğitimlerini tamamladıklarını söyledi.

Bugün bu sevinci birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, "Mezun olan bütün arkadaşlarımızın bundan sonraki yaşamlarında hoşgörülü, kendisine güvenen, başarılı fertler yetiştirme gibi büyük sorumlulukları olduğunu asla unutmamaları gerekir. Sarıkamış'ta eğitim öğretim süresince katkı sağlayan kaymakamlık, belediye, kurumlar ve eğitmenlerin yanı sıra velilerimizin maddi ve manevi desteklerini unutmamamız lazım. Ben öğrencilerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yolları daima açık olsun." ifadesini kullandı.

Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Karabayır da öğrencilerin üniversitenin her fakültesinde, her bölümünde çağın gereklerine uygun olarak eğitim alması için azami derecede gayret gösterdiklerini vurgulayarak, "Üniversite olarak amacımız, öğrencilerimizi toplumun değerlerine, kültürüne sahip çıkan, ahlaklı, çağdaş, vatanına, milletine yararlı bireyler olarak yetiştirmektir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından bölümlerinde birinci olan öğrenciler okul kütüğüne plaketlerini çaktı.

Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler daha sonra kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.