Kars

Kars’ta sokak köpekleri dehşet saçtı!

17:36 09 Temmuz 2021 9 Yorum Var
Kars’ta sokak köpekleri dehşet saçtı!

Kars’ta bir grup gence sokak köpekleri saldırdı. Kendilerini köpeklerden sandalyelerle korumaya çalışan gençlerin görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, Kars’ta gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Birlikte eve giden bir grup gence, Faikbey Caddesi üzerinde sürü halinde dolaşan sokak köpekleri saldırdı. Sokak köpeklerinin saldırısından kurtulmak için gençler bir iş yerinin önünde bulunan sandalyeleri kullandı. Faikbey Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırı anı yer alıyor.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz barınaklarda o hayvanlar ne alemde biliyor musunuz. İyi oldu hayvan hakları çıktı. Tecavüz eden, köpeği alıp hırçınlaştıran, dövüştürenler var. Sokak köpeklerine gelince toplayın demek kolay geliyor size evlerin önüne bir kap su, yiyecek koymak çok zor geliyor değil mi. Aç bu hayvanlar. Biz insanoğlu olarak asıl doğaya zararlıyız. Heryer onlarındı önce. Doğaya, hayvana zarar veren bizleriz. Çözüm olarak kısırlaştırılma yapılabilir. Sadece o kadar.
    Cevapla
  • vahid Varıs 2 yıl önce Şikayet Et
    noktası virgülüne kadar katılıyorum yazdıklarınıza saygılar
  • xray 2 yıl önce Şikayet Et
    kanun çıkıya itler daha bi acımasız olur şimdi.
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    belediyeler uyumasın. bunlar kısırlaştırılıp öyle salınmalı o zaman saldırgan olmuyor ve aşırı üreme durumu da olmuyor. mesela kaynarca üst geçitin oralarda üstelik iri yapılı çok köpek var. ama hepsi küpelenmiş kısırlaştırılmış ve kimseye saldırmıyorlar. hatta yazın üst geçidin merdivenlerine yatıyorlar. millet üzerlerinden, sağından, solundan geçiyor. gözlerini bile açmıyorlar uyumaya devam ediyorlar. kısırlaştırılmazlarsa özellikle üreme dönemlerinde çok saldırgan olabiliyorlar. yiyecek verildiğinde bir taraftan köpeğin bir taraftan kedinin beraber yediğine çok şahit oldum.
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    adamı yaralıyacak adam kanun var deyip köpeğe dokunamıyacak öylemi
    Cevapla
  • Adem ÖZTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    bazınız o kadar boş konuşuyor ki; sadece yorumum gözüksün diye mi acaba? insandan daha zararlı bir canlı varmı? onları nereye toplayacaksınız? hayvan bu, sevdirirken iyi de, ısırınca mı kötü? vardır bir bildiği, karışmayın sadık dostlara.
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki senin ve yakinin basina gelmemis, kac defa gördük kücük cocuklari parcaladigini. Köpek bazen iyi bazen saldirir. Avruda hic sokak köpegi yok onlar demekki bir caresini bulmus
  • admin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende tanışırsın sadık dostlarla o zaman tekrar yazarsın düşüncelereni
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.