Kars

Kars'ta kahreden olay! 2 minik öğrenci tırın altında kaldı

14:27 27 Nisan 2023 9 Yorum Var
Kars'ta kahreden olay! 2 minik öğrenci tırın altında kaldı

Kars Kağızman’da tırın altında kalan 2 minik öğrenciden 1’i hayatını kaybederken diğer öğrenci ağır yaralandı.

Kaza; Kars’ın Kağızman ilçesinde meydana geldi. Kağızman Dr. Mustafa Yalçın İlkokulu’nda öğlen tatilinde evlerine gitmek için çıkan öğrencilerden 2’si o anda Hasan Araca Caddesi’nden geçmekte olan tırın altında kaldı.


Çocukların tır altında kaldığını gören vatandaşlar, tırı durdurdu. Vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, tırın altında kalan 1’inci sınıf öğrencisi N.Y. feci şekilde hayatını kaybetti. 3’nci sınıf öğrencisi S.T. ise sağlık ekiplerince ilk tedavisi olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulansa alınan çocuk Kağızman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazayı duyan çocukların aileleri hastaneye akın etti, gözyaşlarının sele döndüğü hastanede, çocukların yakınları sinir krizleri geçirdi. Kazaya karışan tır sürücüsünün ise kaza sonra olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatılırken, vatandaşlar cadde üzerinde gerekli önemlerin alınmasını istedi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Haberlere cikmiyor olabilir ancak bir kac yil önce Köln sehrinde bir cocuk cöp arabasinin altinda kalarak hayatini kaybetmisdi . Haberlerden degil de taniyanlardan ögrenmisdik . Almanya'da kasden hersey haberlesdirilmiyor ....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Topal kurbaga 11 ay önce Şikayet Et
    42 yildir almanyda ya$iyorum bu güne kadar tek bir ögrenci veya bir cocugun TIR veya özel araba altinda kaldigini duymadim´duymadik.Neden cocuklara Trafik egitmimi verilmiyor.???
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Cok kucukler.Mutlaka ebebeyn esliginde gidip gelmediler di.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Rizeli 11 ay önce Şikayet Et
    öglen vaktı agır vasıta araçlarının şehir içine girmesi yasaktır. allahcc rahmet eylesin..
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    1 sınıf ve 3 sınıf öğrencisinin tek başına öğle saatinde eve gitmeleri zaten en büyük hata ailesi olmadan nasıl gidebiliyolar aileninde sorumsuzluğu var Allah sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.