Kars

Kurtlar dehşet saçtı! Önlerine çıkan her koyunu parçaladılar

10:21 28 Haziran 2023 3 Yorum Var
Kurtlar dehşet saçtı! Önlerine çıkan her koyunu parçaladılar

Kars’ta erken saatlerde ağıla giren kurtlar koyunlardan 30’nu telef ederken, 70 koyunu ise çeşitli yerlerinden yaraladı.

Kars Merkez Alçılı köyünde Yasin Beyribey’e ait ağılın içerisinde bulunan koyunlara sabah saatlerinde kurt sürüsü saldırdı. Kısa süre içerisinde ağıl içerisinde önüne gelen koyunu parçalayan kurtlar, Beyribey’e ait 30 koyunu telef ederken, kurt saldırısında 70 koyun ise çeşitli yerlerinden ağır yaralar aldı. Ağıla gittiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkınlığa uğrayan Beyribey’e ait 60 koyun ise kayıplara karşıtı. Köylülerin kayıp koyunları arama çalışmaları ise sonuç vermedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • hadi 9 ay önce Şikayet Et
    160 tane koyunun var ama 3-4 kangal beslemiyorsun. hadi beslemedin kurtların giremeyeceği şekilde 3-4 metre yüksekliğinde ağaçtan da olsa duvar yapabilirdin. ve bütün bunlar sana 90 koyundan çoook daha ucuza gelirdi. iş bilmezliğin beceriksizliğin bir örneği olmuş bu durum. hiç kusura bakma. kendin kaşınmışsın.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bir koyun satıp o parayla çok sağlam bir ağıl yapılabilir eğer kurt tehlikesi varsa dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    o canlara değer verseydiniz kapalı bi mekanları olurdu. hiçbişey yapmayın sonrada niye oldu deyin. o canların vebali sahibinindir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.