Kastamonu

Sağlık habercilerinden KGC ziyareti

17:17 27 Kasım 2015
Sağlık habercilerinden KGC ziyareti

"Sağlık Haberciliği Paneli"ne katılmak üzere Kastamonu'ya gelen Sağlık Muhabirleri Derneği (SMD) Genel Başkanı Yusuf Ziya Erarslan ve beraberindeki heyet, Kastamonu Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. 

Erarslan, KGC Başkanı Erkan Yılmaz'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Sağlık Haberciliği Paneli" başta olmak üzere diğer çalışmalarına destek verdikleri için KGC'ye teşekkür etti. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da KGC'yi aralarında görmekten büyük mutluluk duyacağını belirten Erarslan, cemiyete çalışmalarında başarılar diledi. 

Yılmaz ise SMD'nin sağlık haberciliği adına önemli çalışmalarda bulunduğunu ifade etti. Bu mücadeleyi desteklediklerini bildiren Yılmaz, SMD'nin çalışmalarına katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti. 

Erarslan, ziyaretin sonunda KGC Başkanı Yılmaz'a "Sağlık Haberciliği Paneli"ndeki destekleri için plaket takdim etti.

Ziyarete Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, SMD Genel Başkan Yardımcısı Hatice Pala Kaya, SMD Genel Sekreteri Selma Bıyıklı Adabaş, SMD Kastamonu Temsilcisi Yusuf Çelik, TRT Haber muhabiri Abdullah Adabaş ve Dünya gazetesi muhabiri Mehmet Kaya da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.