Kastamonu

Maçın ardından

15:37 12 Ocak 2016
Maçın ardından

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Kastamonuspor 1966'nın teknik direktörü Ahmet Duman, Akhisar karşısında iyi mücadele verdiklerini, oynadıkları futbolla seyircileri mutlu ettiklerini söyledi.

Duman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ancak bireysel hatalar nedeniyle mağlup olduklarını belirtti.

Maç içerisinde pozisyonlar bulmalarına rağmen değerlendiremediklerini anlatan Duman, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oyunda öne geçmiştik, skor lehimizeydi fakat bireysel hatalardan yediğimiz bir golle beraberlik sağlandı. İkinci yarıda da öne geçebileceğimiz pozisyonlar vardı. Yine bireysel bir hatadan ikinci golü yedik. Tabii ki Akhisar ligin güçlü bir takımı. Onların karşısında da iyi futbol oynadığımızı, seyircilere iyi futbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Grupta ilk ikiye giremediklerini ama genel olarak oynadıkları futbolla ses getirdiklerini düşündüğünü vurgulayan Duman, "Grup müsabakalarında bir Kastamonu sesi bıraktık" ifadesini kullandı.


- Akhisar Belediyespor cephesi


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Kastamonuspor 1966 maçında aldıkları galibiyetin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

"Kastamonuspor hocasını, ekibini ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum" diyen Arslan, şunları kaydetti:

"Çünkü liginin önemli bir takımı. Şampiyonluğa oynayan, kazanmaya alışkın bir takım. Kurgusu, oyun disiplini var. Oyun özelliği var. Onun için tebrik ediyorum. Kazandık, yola devam ediyoruz. Kazanamadan başlamıştık. O bizim için sıkıntılıydı. Kazandığımız için mutluyum. Kastamonuspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.