Kastamonu

Başkan Babaş'tan Berat Kandili mesajı

18:23 20 Mayıs 2016
Başkan Babaş'tan Berat Kandili mesajı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Babaş, yayımladığı mesajında, Berat gecesinin geçilen bir yılın hesaplaşmasını yapmaya olanak sağlayan bir gece olacağını kaydetti.

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın habercisi olan ve Şaban Ayı’nın 15’inci gecesine denk gelen berat gecesinin önemine değinen Babaş, şu ifadelere yer verdi:

"Bu gecede Yüce Allah, rahmet ve cennet kapılarını sonuna kadar açmakta ve kendisine şirk koşmayanlardan hemen herkesi rahmeti ile bağışlamaktadır. Tüm hesapların görüldüğü ve beratların yazıldığı bu mübarek gecede; ülkemizin bekası üzerinde oynanan kirli oyunların da son bulmasını canı gönülden diliyorum. Ülkemizin geleceğini karartmak adına alçakça senaryoların sahnelendiği bu günler hiç şüphesiz millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdir. inşallah tüm günahlarımızdan berat etmemize vesile olması için avuçlarımızı semaya açtığımız mübarek bir gece geçireceğiz. Yine bu gecede, vazife uğruna hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.