Kastamonu

Halk oylamasına doğru

16:48 12 Nisan 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 16 Nisan halk oylaması çalışmaları kapsamında Damızlık Birliği ve Kuzeykent çarşı esnafını ziyaret etti.

Çelik, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile kalıcı siyasi istikrarın sağlanacağını belirtti.

Demokrasinin güçleneceğini, güven ve huzurun artacağını ifade eden Çelik, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı ve hükümet daha hızlı ve etkin karar alma imkanına sahip olacak, daha büyük ve etkili icraatlar yapılacak, böylece her alanda Türkiye daha çok büyüyüp gelişecektir. Ekonomik büyüme yeni sistemle birlikte hızlanıp yeni yatırımlar ve yeni iş imkanları doğacak, milli gelirimiz daha da yükselecek, 2023 hedefleri için uygun bir zemin oluşacak, bu sayede insanımız refah ve kalkınmadan daha fazla pay alacaktır. Böylece dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmamızın yolu açılacaktır."

"Hızlı düşünen, hızlı organize olan, etkili ve doğru karar veren, anında uygulamaya geçen yeni hükümet sistemi terörle mücadelemize de güç katacaktır." diyen Çelik, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde kurulacak hükümete güvenoyunu sandıkta bizzat millet verecek ve 5 yıllık kesintisiz istikrar dönemleri gelecektir." ifadesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.