Kastamonu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

20:17 11 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit düşen Mehmet Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Yılmaz'ın Taşköprü ilçesine bağlı Doymuş köyünde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Karadeniz, şehidin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Anne Safiye Yılmaz ve şehidin ağabeyi Dursun Yılmaz ile bir süre sohbet eden Karadeniz, Türk halının 15 Temmuz'da bir destana imza attığını söyledi.

Türkiye'nin kendi coğrafyasında güçlü bir ülke olarak yoluna devam ettiğini ifade eden Karadeniz, şöyle konuştu:

"Biz bugün huzur içerisinde birlik beraberlik içinde yaşıyorsak bunu Mehmet Yılmaz ve diğer göğsünü siper eden o şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Eğer bugün biz Suriye’de Irak’ta oynanmak istenen oyuna karşı halen daha o planları bozacak gücü kendimizde görüyorsak bunu o şehitlerimize borçluyuz. Biz bu coğrafyada güçlü bir ülke olarak varız ve etrafımıza halen daha bir güneş gibi ışık saçmaya devam edeceğiz diyorsak bunu yine 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz."

Vali Karadeniz'e, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Garnizon Komutanı ve Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Sadettin Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı ve kurum müdürleri eşlik etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.