Kastamonu

Tosya'da halk toplantısı düzenlendi

15:33 27 Aralık 2017
Tosya'da halk toplantısı düzenlendi

Toplantıda konuşan Pişkin, halk toplantıları sayesinde, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını anlatma fırsatı yakaladığını belirtti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde halk toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri istek ve sorunlarını dile getirdi.

Her hafta farklı mahallede vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Pişkin, " Vatandaşlarımızın, hem genel idari hizmetleri anlamında olsun, hem belediyecilik hizmetleri anlamında olsun derdini ve sıkıntısını doğrudan kurumun birinci derecede yetkilisinin olduğu bir ortamda bire bir iletmesine imkan sağlamak istiyoruz. Bu anlamda, hem ben genel idari hizmetlerinin başı olarak buradayım. " dedi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin de halk toplantılarının, sorunların daha kısa yoldan çözülmesi noktasında kolaylık sağladığını belirtti.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Tosya Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Tosya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Recep Keçeci, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, protokol üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.