Kastamonu

Kan donduran görüntü!Çoban köpeği bu halde bulundu

16:18 28 Aralık 2018 7 Yorum Var
Kan donduran görüntü!Çoban köpeği bu halde bulundu

Kastamonu’da aç kalan kurtlar, köy meydanına kadar indi. Kurtlar, boğdukları çoban köpeğini ormanlık alana getirerek yedi.

Edinilen bilgiye göre, Daday ilçesine bağlı Arabacılar köyünde aç kalan kurtlar, köyün yerleşim yerine kadar indi. Köyde bulunan bir çoban köpeği ise kurtların saldırısına uğradı. Kurtlar, çoban köpeğini boğarak, ardından ormanlık alana sürükledi. Kurtlar, ormanlık alanda köpeği parçalayarak yedi. Bir süre sonra köpeği aramaya çıkan köylüler, ormanlık alanda çoban köpeğinin sadece kemiklerini bulabildi. 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Yasa 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık hayvanları koruyan yasa cıksın buna neden olanlara en agır ceza verılsın
    Cevapla
  • kerim01 5 yıl önce Şikayet Et
    doğanın asıl katili bilinçsiz eğitimsiz doğayı korumayı ve yaşatmayı bilmeyen avcılardır. herkesin hakkına girerek bir canlı türünün soyunu tüketene kadar avlar çünkü o hayvanı yemeyi ve vurmayı sadece kendine hak görmüştür. yasal olarak bir avcı, bir tane avlaması gerekirken 5 tane 10 tane avlar, hak hukuk bilmez çünkü.. vatanseverlik yoktur başkanın hakkını gaspeder, kendi vatan toprağında sahibi olduğu doğal zenginliği yok etmekten çekinmez. ama sorsan vatanseverdir işte.
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurda Anadolu da canavar derler malum! Eskiden beri (doğada av hayvanı bol olduğu günlerde de yani) kurtlar koyun ve davar sürülerine saldırmıştır.Yine eskilerden beri kışın sertleştiği koşullarda kurt sürüleri şehirlere inmiştir.Belediyelerin ya da çevre bakanlığından yetkililerin çok kış olduğu zamanlar ölmüş hayvanları , yemek ,kemik artıkları gibi şeyleri doğaya periyodik olarak bırakmaları faydalı olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • kovaçiva 5 yıl önce Şikayet Et
    afiyet olsun kurt kardeş..:D
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı ALLAH dengeyi bozmayın diye yüce kitabımız KURAN-I KERİM' de insanları uyarıyor.fakat insanlar doğayı allak bullak etti.bu kurt sürüsünün beslenmesi için tavşanlar domuzlar v.s olmalı ama bizim o çok bilmiş kendince tavşan nüfusunu kuş nüfusunu dengelediklerini söyleyen aklı kıt vicdanı insanlığı kıt avcılarımız ne ediyor dizi dizi vurup facebook da endam ediyor ne avcıymış be desinler zihbiyeti ve içlerindeki yamyamı doyurma işi bu avcılık.kurda çakala tilkiye ne bir les ne domuz tavşan kuş birşey komadınız hayvan aç ne etsin sonuç bu bazı yerlerde domuz bol kurt yok bazı yerlerde kurt bol domuz tavşan yok o avcılara yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.