Kastamonu

Kastamonu'da nişanlı çifti ölüm ayırdı

13:01 25 Temmuz 2020 4 Yorum Var
Kastamonu'da nişanlı çifti ölüm ayırdı

Kastamonu-İhsangazi karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, yanında bulunan nişanlısı da ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-İhsangazi karayolunda sabaha karşı seyir halinde olan Cahit Kaya (36) idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil yola serilen mıcıra kapıldı. Yoldan çıkan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Cahit Kaya hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan nişanlısı İlknur Kökcü ise ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Kökcü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kökcü’nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Cahit Kaya, 2 ay önce Kastamonu Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Ve Turizm Derneğini kurarak, başkanlığını da yürütüyordu. Kaya’nın birçok sivil toplum kuruluşunda da görev aldığı öğrenildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • ben de haklıyım 3 yıl önce Şikayet Et
    Mıcır mı kaldı Türkiye'de artık? Neden sıcak asfalt sermezler ki? Bir ilde köy yollarına bile sıcak asfalt dökülüyor, diğerinde ilçe yoluna mıcır dökülüyor. Vebali ağır bu işin.
    Cevapla
  • Memleket 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Anne ve babasına sabırlar versin çok üzücü .
    Cevapla
  • maremer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Inna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah cc Ümmeti Muhammed'in sav yardımcısı olsun inşaAllah. RAHMET eylesin inşaAllah.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.