Kastamonu

14 gün önce kaybolmuştu! Cansız bedeni bulundu

14:52 01 Eylül 2020 2 Yorum Var
14 gün önce kaybolmuştu! Cansız bedeni bulundu

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 14 gündür aranan 76 yaşındaki İsmail Pınar'ın cansız bedeni bulundu. 150 kişilik ekip tarafından aranan Pınar'ın, kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Dereyücek köyü Kuz Mahallesi'nde ikamet eden İsmail Pınar (76),18 Ağustos'ta ayrıldığı evine geri dönmeyince ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Arama çalışmasına, Jandarma Arama Kurtarma Timleri (JAK) Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar, Ağlı ve il merkezinden jandarma asayiş timleri, köpekli iz takip timi, ceset arama köpek timi, "drone" ile arama unsurları, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi katıldı.

150 KİŞİLİK EKİP ARADI

AA'da yer alan habere göre ormanlık alanda 14 gün boyunca devam eden arama çalışmalarında 150 personel görev aldı. Ekipler, Pınar'ı ormanlık alanda hayatını kaybetmiş biçimde buldu. Yapılan incelemede İsmail Pınar'ın kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Amcanın bağı bahçesi vardır.Ağaçları budayacak kesecek kimi kimsesi yoktur.Olsa bile gurbettedir.Amcada yavaş yavaş ağaçları budayım derken kestiği ağacın altında kalmıştır.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    76 yaşındaki amcamın ağaç kesme ile ne işi olabilir? beşik mi yapacaktın amca o ağaçlatan? değilse ne diye o yaşta ağaç kesersin?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sor kendine 3 yıl önce Şikayet Et
    baban yaşıyorsa Allah uzun ömürrler versin. yanındaysa daha çok
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.