Kastamonu

Danayı tarlaya götürmek isterken canından oldu!

09:22 04 Ekim 2021 6 Yorum Var
Danayı tarlaya götürmek isterken canından oldu!

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde 65 yaşındaki Mustafa Esen, tarlaya otlatmaya götürdüğü dananın saldırısına uğradı. Boynuz darbeleriyle ağır yaralanan Esen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, İnebolu ilçesine bağlı Şeyhömer köyünde ikamet eden ve hayvancılıkla geçimini sağlayan 65 yaşındaki Mehmet Esen, otlatmak için sahibi olduğu danayı tarlaya götürmek istedi. Esen, hayvanı tarlaya götürdüğü sırada dananın saldırısına uğradı. Boynuz darbeleriyle ağır yaralanan Mehmet Esen, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Esen, ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Esen’in hayati tehlikesinin olması nedeniyle ileri tetkik ve tedavi için Samsun’a sevk edildi. Esen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Esen’in cenazesi, İnebolu’ya getirilerek aile kabristanlığında defnedildi.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    o ne bicim dana öyle? sanki ejderha
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Www 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ecel geldiğinde sebep illaki olur, ilahi yönlendirme ile danaya ilham eden Allah yücedir.
    Cevapla
  • Bahadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okudum çok üzüldüm.Allah rahmet etsin ama kardeşim bu kadar ordan oraya ordan oraya zaten yaşaması mucize olurmuş.Bide karadeniz turu yaptırsaydınız.Hoş zaten yaptırmışsınız.
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    @Ahmed öyle olursa böyle olur bu kadar basit.Lafa bak zevktenmi yapıyorlar?tabiki zevkden yapmıyorlar (muhtemelen)iç kanama geçiren bi hasta ordan oraya hatta şehirden şehire dolaştırılmaz.İlçelerde demişin Kastamonu eğitim araştırma diyor okumadın galiba.Orası bile yetersiziz diyorsa bu bi eksiklikdir.Senin gibiler bu gayet normal ufak yer burası dediği sürece 10 sene sonrada burası yetersiz kalacaktır.
  • ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    zevktenmi yapıyorlar bunu, yorum yapmadan önce biraz düşünün be, ilçelerde, küçük şehirlerde yok tam teşekküllü hastaneler veya cihazlar
  • Beyhan BAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun inşaAllah.Memleketimizde son zamanlarda hep üzücü hadiseler meydana geliyor maalesef.
    Cevapla
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    ne cahil bir toplum olmuşuz tanımadıgımız kişiye cenneti İNŞAALLAH diyerek yazıyoruz yav kardeşim sen adamı tanıyormusun nekadar tanıyorsun belki müslüman degil tanımadıgın bir kişi için bu şekilde dua etmek yanlışşşşşşşşşş
    İlk beğenen sen ol
  • Mustafa 72 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı öldürmek için gereken yapılmış.
    İlk beğenen sen ol
  • ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    mekanları derken, Vefat eden 1 kişi, fazla değil
  • Resul 2 yıl önce Şikayet Et
    Besle yedir içir sonra seni öldürsün tosuncuk Allah ramnet etsin
    Cevapla
  • ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    tam tersi kendi geçimi için o hayvanı besliyor, başka bir amaçla değil, ve nihayetinde 1 hayvan, ne yapsa yeridir
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.