Kastamonu

Ilgaz Dağı'na tırmanıyordu, zirveye yaklaştığında fenalaşan dağcı hayatını kaybetti

15:12 25 Eylül 2022 2 Yorum Var
Ilgaz Dağı'na tırmanıyordu, zirveye yaklaştığında fenalaşan dağcı hayatını kaybetti

Ilgaz Dağı'na tırmanmak için Zonguldak'tan Kastamonu'ya gelen dağcı Muammer Kılıç (43) zirveye yaklaştığı sırada fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Zonguldak'tan Kastamonu'ya gelen Muammer Kılıç, sabah erken saatlerde arkadaşları ile 2 bin 587 rakımlı Ilgaz Dağı'nda tırmanışa geçti. Kılıç, öğle saatlerinde zirveye yaklaştıktan sonra fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak arazinin dik ve engebeli olması nedeniyle ekipler bölgeye ulaşmakta güçlük çekti. Yaklaşık 1 saat sonra arazi aracıyla bölgeye ulaşan ekipler, Kılıç'a müdahale etti. Kılıç, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık,43 yaşından sonra dağcılıkta işinne,gizli kalp rahatsızlığın varmış anlaşılan,ancak uzman doktorlar anlıyabiliyor ,aniden patlak veriveriyor vucud fazla zorlanınca.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sorgulayan vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, arkadaş helikopter diye bir şey var, böyle durumlarda neden kullanılmaz acaba, daha doğrusu bazı illerimizde kullanılırken, bazılarında neden kullanılmaz....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.