Kastamonu

Hastanede yatarken sigara içti, hastaneyi yaktı! Tüm hastalar tahliye edildi

11:30 05 Aralık 2022 14 Yorum Var
Hastanede yatarken sigara içti, hastaneyi yaktı! Tüm hastalar tahliye edildi

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, dahiliye bölümünde yatan bir hastanın sigara içmesi nedeniyle hastanede yangın çıktı. 8 kişi dumandan etkilenirken tüm hastalar tahliye edildi.

Akılalmaz olay Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Hastanenin dahiliye bölümünde yatarak tedavi gören bir hastanın sigara içmesi sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında 8 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerinin güçlükle söndürdüğü yangın neticesinde hastanedeki tüm hastalar tahliye edildi.

HASTANIN İÇTİĞİ SİGARA HASTANEYİ YAKTI

İhbar üzerine Kastamonu Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkan yangın diğer bölümlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sebebiyle hastanede yoğun duman oluştu. Hastane personeli tarafından dahiliye bölümünde yatan hastalar, başka servislere alındı.

HASTALAR TAHLİYE EDİLDİ

Hastaların tahliye edilmesiyle dahiliye bölümü kapatıldı. Ayrıca yoğun duman sebebiyle 8 hastanın etkilendiği belirlendi. Şikayetler üzerine dumandan etkilenen hastalar, acil servise kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

HASTANEDE BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Dahiliye bölümünde odada çıkan yangın sebebiyle büyük oranda hasar oluştu. Yatakların ve odada bulunan cihazların arıza yaptığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü. Dahiliye bölümünde temizlik çalışmaları devam ederken, yangın sonrası emniyet güçleri hastanede incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Duyarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar vermesin hainlere. Zarar ziyan böyle insanlara ödetilmeli. Kamu malına zarar vermek karşılıksız kalmamalı. İcra yoluyla zarar tahsil edilir. İbret olması için TV de yayımlanır. Bundan sonra kimse keyfiyetten zarar veremez.
    Cevapla
  • İLYAS 1 yıl önce Şikayet Et
    ZIKKIM İÇ...TÜM MASRAFLAR VE DİĞER HASTALARIN MASRAFLARI ÖDETİLMELİ...vesselam
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    her yere güvenlik kamerası konulup,kamera görüntülerine bakan biri olsaydı bu olay yaşanmazdı,nitekim hasta bakıcı ve temizlik görevlileri hastanın sigara içtiğini biliyordur belide,ama bahşiş yada bir kaç sigara ikramı göz yumuyorlardır.
    Cevapla
  • adem küçük 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bütün suç dahiliye uzmanı doktorda. hasta sigara içebilecek kadar iyi ve hasta yakınlarıda sigara içecek kadar zekilerse bu hastayı yatırmamak gerekir. Bence hastayı yatıranda kabahat. Hastanın ve yakınlarının hiç suçu yok.
    Cevapla
  • kulplu halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kattaki görevlilere inceleme başlatmalı saglık bakanı, hastaları hiçmi kontrol etmezler işlerini savsaklamasalar bu olmaz , belli görevliler uykudalarmış . bakan bey acilen araştırmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.