Kastamonu

Taksisine aldığı çocuklar tarafından öldürüldü

11:37 31 Temmuz 2023 18 Yorum Var
Taksisine aldığı çocuklar tarafından öldürüldü

Kastamonu’da aracına yolcu olarak aldığı 16 yaşlarındaki 2 çocuk tarafından bıçaklanan taksi sürücüsü hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde Aktekke Mahallesi Yol Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Edinilen bilgiye göre, taksi sürücüsü Nurettin Tığlıgil ile aracına müşteri olarak binen 16 yaşlarındaki iki çocuk arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında çocuklar tarafından defalarca bıçaklanan taksi sürücüsü, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan taksi sürücüsü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 çocuğun işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • BAMSI BEYREK 8 ay önce Şikayet Et
    14_15 olduğu zaman yetişkindir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Muslim 8 ay önce Şikayet Et
    Siz çocuk demeye devam edin bakalım bunlara. Nasıl çocuksa artık adam öldürüyor.
    Cevapla
  • osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    kızlarda da erkeklerde de çocuk yaşı 16 değil.flörte millete zarar gelince yetişkin,cezalara gelince daha çocuk....Siyasiler yatacak yeriniz yok.
    Cevapla
  • enes 8 ay önce Şikayet Et
    bunlar çocuk diye salınaverilecek ve bundan sonraki süreçte bir çok can yakacak kimisinin babasını kimisinin evladını öldürecek . Bıçak taşımayı biliyorsa çock değildir . 40 yaşındayım bu yaşıma kadar bıçak taşımadım .
    Cevapla
  • KARAYILAN 8 ay önce Şikayet Et
    küçüklerin sorumluluğu ebeynlerindedir. onlarında bu işte suçu olmalıdır. yanlış eğitim, yönlendirme ilgisiz ebebeynler sonuçlar acı. cezalar yetersiz, salıvermeler yanlış, hapistekikeler çalıştırılmalı, kimse onlarıbeslemek zorunda değil,siyasiler halkın sesini dinlemiyor. gerekirse bu kişilerin anlının ortasında suçların işareti olmalı, hursız, sapık, dolandırıcı, gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.