Kastamonu

Cezaevinden çıktı, ilk işi suç işlemek oldu

17:20 16 Ekim 2023 4 Yorum Var
Cezaevinden çıktı, ilk işi suç işlemek oldu

Kastamonu’da cezaevinden çıktıktan sonra hırsızlık yapan şahıs, tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

Olay, Kastamonu’nun Cide ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cide ilçe merkezinde birçok ikametten yapılan hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak da aranan Y.P. adlı şüpheli, pencereden bir ikamete girdi. Evden çaldığı eşyalarla birlikte kaçmaya çalışan Y.P., devriye gezen ekipler tarafından yol üzerinde suçüstü yakalandı. Hırsızlık zanlısının kaçarken bıraktığı çuvalın içerisinden bir adet odun motoru çıktı.
Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucu motorun restore edilen eski bir ahşap evden çalındığı tespit edildi.

Şüpheli Y.P.’nin yakın zamanda cezaevinden çıktığı öğrenildi. Şüpheli tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Muhammed 6 ay önce Şikayet Et
    Haftaya çıkar yine aynı işi yapar girer çıkar Ta ki birisini öldürene kadar Ülkemde sadece cinayetlere biraz ceza veriliyor başka yok
    Cevapla
  • zafergülten 6 ay önce Şikayet Et
    bilhassa uyuşturudan yatanlara ve kullananlara dikkat edilmeli,çıktıklarında polis takipinde tutulmalı,kuryelik ve torbacılık yapıyor hepsi.
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 6 ay önce Şikayet Et
    Eeeee kış geldi kalacak,yatacak,yiyecek lazım napsın adam hadi cık git nereye.Beyler ? nspsın kimsesi yoksa bide o acıdan bakalım
    Cevapla
  • Otel konforu 6 ay önce Şikayet Et
    Cezaevleri otel konforunda olduğu için hırsızların cezaevine girme korkusu yok.Son yapılan iyileştirme ile evcil hayvan beslemek,elektrikli ocak,saç kurutma makinesi cezaevine sokup kullnmak serbest oldu.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.