Kastamonu

Cezaevinden çıkar çıkmaz eşi ve çocuğuyla hırsızlık yaptı

15:54 02 Şubat 2024
Cezaevinden çıkar çıkmaz eşi ve çocuğuyla hırsızlık yaptı

Kastamonu Azdavay'da jandarma ekiplerince durdurulan araçta yapılan aramada enerji nakil hattı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olaya karışan şahsın yeni cezaevinden çıktığı ve eşi ile çocuğunu da alarak hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Azdavay ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde arama yapıldı. Yapılan aramada 21 adet 90 santimetre ebadında enerji nakil kablosu, 2 top soyulmuş kablo, 3 adet bıçak, 2 adet pense, 1 adet bağ budama makası, 1 adet demir törpüsü, 1 adet kerpeten, 1 adet yan keski, 1 adet balta ve 1 adet spatula ele geçirildi.

Olayla ilgili C.Ç. ile araçta bulunan H.G. ve G.Ç. gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen C.Ç. tutuklanarak cezaevine konulurken, H.G. ve G.Ç. serbest bırakıldı.

Öte yandan, C.Ç. isimli şahsın, Ocak 2023 yılında imam nikahlı eşi H.G. ile birlikte aynı bölgede enerji nakil hattı çalarken yakalanarak, yapılan yargılama sonucunda C.Ç. 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. C.Ç., Aralık 2023 yılında cezaevinden tahliye olduktan sonra Ocak 2024 yılı içerisinde aynı bölgede imam nikahlı eşi H.G. ve kızı G.Ç. ile birlikte tekrar enerji nakil hattı kablosu çalarken yakalandı.

YORUMLAR

  • verme 2 ay önce Şikayet Et
    bir suur suclu var kadin cocuk diye birakmak ne hepsini icer yirmi yil atarsin bu hirsizlik degil direk hainlik bunlar yuzunde ne kadar zarar oldu ise ødemesi gerek bunlari geberene kadar iceri at bunlar ailecek suc makinesi
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.