Kayseri

Bünyan Belediyesinden çocuk parklarında düzenleme

11:40 27 Ağustos 2015
Bünyan Belediyesinden çocuk parklarında düzenleme

Bünyan Belediyesince çocuk parklarında düzenleme yapıldığı bildirildi.

Bünyan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye, ilçeye kazandırılan yeni, çağı yakalamış, modern parkların yanı sıra mevcut parklarda değişim ve dönüşüm çalışmasına devam ediyor.

Daha önce parklarda aydınlatma ve sulama sistemleri, çöp kovaları, banklar, kamelyalar, oyun ve spor gruplarını yenileyen Bünyan Belediyesi, şimdi de çocukların daha sağlıklı ortamlarda bulunması için oyun gruplarının zeminini sentetikle kaplıyor.

Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, oyun gruplarının altında yer yer kum ve taşlık olduğunu belirterek, bir çalışma yaparak zeminleri iyileştirdiklerini aktardı. Gülcüoğlu, buraların altını kauçuk yapmayı da düşündüklerini ifade ederek, belediyenin imkanlarının şimdilik buna elvermediğini kaydetti.

Gülcüoğlu, "Öncelikle çocuklarımızın yaşayabileceği herhangi bir düşme, çarpma ya da çarpışma gibi tehlikeleri göz önüne alarak alt zemini bir an önce taş olmaktan çıkardık. Çocukların sentetik zemin üzerinde oynatılması gerekliliğine inanarak bu değişime gittik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.