Kayseri

AK Parti Kayseri Milletvekili Tekden:

11:46 21 Eylül 2015
AK Parti Kayseri Milletvekili Tekden:

"Bizim için önemli olan makam mevki değil, bu davaya hizmettir. Bu yüzden büyük Türkiye yolunda hiç durmadan, bıkmadan ve yılmadan gayret gösteren AK Parti teşkilatıma, milletime, ülkeme ve davama hizmet etmeye devam edeceğim"

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, "Bizim için önemli olan makam mevki değil, bu davaya hizmettir. Bu yüzden büyük Türkiye yolunda hiç durmadan, bıkmadan ve yılmadan gayret gösteren AK Parti teşkilatıma, milletime, ülkeme ve davama hizmet etmeye devam edeceğim" dedi. 

Tekden, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden sonra 25. dönem AK Parti milletvekili olarak çalıştığını ve çalışmaya da devam ettiğini belirtti.

Bu süreçte, özelde şehrin ve hemşehrilerinin, genelde ise ülkenin ve vatandaşların meseleleriyle yakından ilgilendiğini ifade eden Tekden, "İslam ahlakı ve Türk töresi ışığında, inandığım ve sahip olduğum değerler uğruna, Hak yoldan ayrılmadan, her zaman olduğu gibi davamın peşinden koştum" ifadesini kullandı. 

Tekden, siyasi partilerin 1 Kasım'da yapılacak seçimler için aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna teslim ettiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Ömrünü bu necip milletin yüksek menfaatleri ve meselelerine adamış biri olarak, parti teşkilatımın bu kararına son derece saygılıyım. Yayınlanan yeni listelerin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Her zaman söylediğim şeyi yine söylüyorum; Öncelikli olan fert değil, cemiyettir. Öncelikli olan davadır. Bizim için önemli olan makam mevki değil, bu davaya hizmettir. Bu yüzden büyük Türkiye yolunda hiç durmadan, bıkmadan ve yılmadan gayret gösteren AK Parti teşkilatıma, milletime, ülkeme ve davama hizmet etmeye devam edeceğim. Bütün bunların yanında devletimizin selameti, milletimizin huzuru ve çocuklarımızın istikbali için AK Parti’nin tek başına iktidarı çok mühimdir. Allah’ın izniyle bunun gerçekleşeceğine olan inancım da tamdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.