Kayseri

Genel seçime doğru

17:12 30 Eylül 2015
Genel seçime doğru

MHP Kayseri Milletvekili adayları Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Cemiyet binasındaki ziyarette konuşan  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 1 Kasım seçimlerinde tüm partilere başarı dileyerek, seçim öncesi MHP adaylarının ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da, basının son derece önemli görevleri olduğunu ifade ederek, demokrasilerin 4 temel ilkesi arasında basının da bulunduğunu söyledi.

1 Kasım seçimlerinin Kayseri'de herhangi bir sıkıntıya maruz kalmadan bitmesini temenni eden Halaçoğlu, şöyle devam etti:

"Fakat Türkiye genelinde bunu demem zor. Sandık güvenliği sağlanamaması sebebiyle bazı bölgelerde sandık taşıma söz konusu. Devlet otoritesinin sağlanamadığının bir göstergesidir. 7 Haziran seçimlerinde terör örgütünün baskıları neticesinde bazı yerlerde bir partiye yüz de 100 oy çıkmıştır. Hatta 292 seçmeni olan bir yerde aynı partiye 296 oy çıkmıştır. Bu seçimin güvenli bir ortamda yapılmadığının bir göstergesidir. Parti olarak güvenli bir seçimin yapılabilmesi için her türlü desteği vermeye hazır." 

Halaçoğlu'nun konuşmasının ardından diğer adaylar da gündemi değerlendirerek kendilerini tanıtı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.