Kayseri

Talas'ta keyif mekanlarının ilki açıldı

10:24 21 Ekim 2015
Talas'ta keyif mekanlarının ilki açıldı

Talas Belediyesi, Mevlana Mahallesi Halef Hoca Caddesi üzerindeki yaşam parkında yeniden düzenleme yaparak restoran ve kafe hizmeti verecek ilk sosyal tesisi hizmete açtı.

Talas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye olarak birçok teknik hizmetlere imza attıklarını cami, okul, sağlık ocakları, asfalt, yol, kilitli parke, spor tesisi çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Buna ilaveten sosyal hizmetlerin de sürdüğünü belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Açılışını gerçekleştirdiğimiz tesisimiz restoran ve kafe olarak hizmet verecek. Yaklaşık 300 bin lira harcama yapıldı. Sabah kahvaltısından başlayıp gece geç saatlere kadar hizmet verecek. Burası restoran ve kafe olarak hizmet verecek belediyemizin ilk tesisi. Bir hafta boyunca yüzde 20 indirim olacak. Kısa zaman sonra Ali Saip Paşa Sokağı'nın üstü de Esma Hatun adı altında kongre merkezi ve restoran olarak hizmet verecek. Belediye olarak yine farklı bir çalışma yaptık. Önümüzdeki günlerde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda açılışını yapacağımız öğleden sonra başlayıp 03.00'e kadar hizmet verecek iki fayton büfe ızgara çeşitleriyle çalışacak. Dolayısıyla gece yarısına kadar hayatın canlı yaşandığı Talas, belediye hizmetlerini de o saate kadar alacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.