Kayseri

Maçın ardından

20:53 28 Ekim 2015
Maçın ardından

 Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 0-0 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasında iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını söyledi. 

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok iyi oynadıkları bir karşılaşmayı kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, "İyi oynayarak kazanamadığımız maçlara bir yenisini daha ekledik" dedi. 

Futbolcularını iyi oyun dolayısıyla tebrik eden Kafkas, şunları söyledi: 

"Özellikle ikinci yarı çok iyiydik. Takımın hem fiziksel açıdan hem de taktik anlamda oyunu üstün götürmesi bizim için önemli. Maalesef en büyük sıkıntımız, çok kolay gol atmamız gereken pozisyonları değerlendiremiyoruz. Vurulması gereken yerde vurulmuyor, pas atılması gereken yerde atılmıyor. Genç ve tecrübesiz olmamız bize pahalıya mal oluyor. Anlayış olarak oyundan memnunum."

 

- Çaykur Rizespor cephesi

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise deplasmanda gol yemeden alınan beraberliğin önemine dikkati çekti ve alınan beraberliğin gelecek maçlara hem iyi futbol hem de sonuç olarak yansıyacağını dile getirdi.

Takım olarak iyi mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Karaman, "Biz buraya 3 maç kaybeden takım olarak geldik. Kayserispor da deplasmanda çok önemli 3 puan almıştı. Öncelikli hedefimiz gol yememekti, çünkü her maçta gol yemiştik. Futbol olarak eleştirilebiliriz ama bizim için önemli bir başlangıç. 9 hafta sonra gol yemedik ve 3 mağlubiyetin ardından da kaybetmedik. Kaybettiğimiz zaman Kayserispor puan tablosunda üstümüze çıkacaktı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.