Kayseri

Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribündeki olay

15:50 10 Kasım 2015
Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribündeki olay

Tribünde Fenerbahçe forması giydiği için çocuk taraftara tepki gösterdiği iddiasıyla soruşturma başlatılan amigo hakkında "takipsizlik" kararı verildi

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan maçta Kayserispor tribününde Fenerbahçe forması giyen çocuğa tepki gösterdiği iddiasıyla soruşturma açılan amigo Recai Kahraman hakkında takipsizlik kararı verildi.

Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğünce hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun hükümleri kapsamında savcılığa sevk edilen Recai Kahraman ile ilgili karar verildi.

İddiaları soruşturan cumhuriyet savcısı, söz konusu baba ve çocuğuna sözlü ve fiziki müdahale gerçekleşmediği, ayrıca ailenin şikayette bulunmaması gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim'de oynanan Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını, Kayserispor tribününde babası Ramazan Çoban ile izleyen 5 yaşındaki Ahmet Berkay Çoban, üzerindeki Fenerbahçe forması nedeniyle amigo Recai Kahraman'ın tepkisi üzerine ağlamış, olay sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Emniyet Müdürlüğünün başlattığı soruşturma kapsamında, amigo Recai Kahraman adli soruşturma tamamlanıncaya kadar tedbir amaçlı olarak spor müsabakalarına girişten men edilmişti. Vali Orhan Düzgün'ün girişimiyle Ramazan Çoban, eşi Hikmet ve oğlu Ahmet Berkay Çoban ile bir araya gelen Recai Kahraman, aileden özür dilemiş, aile ise şikayetçi olmayacağını bildirmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.