Kayseri

Basketbolda maçın ardından

20:29 19 Aralık 2015
Basketbolda maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Adana ASKİ'yi yenerek iç sahadaki galibiyet serisine devam etmenin mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

Avcı, 83-68 kazandıkları karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftar önünde maç kazanmanın önemli olduğunu belirtti.

Zor bir maçı kazanmayı başardıklarını dile getiren Avcı, "Rakipten iki oyuncuya karşı müdafaa yapamamak bizim için başarısız bir durum odu. İki oyunda toplam 50 sayı yemişiz. Bundan dolayı çok mutlu değilim. Sonuç maçları oynuyoruz, puan kaybı yaşamamak lazım. Hele ki bu salonda hiç kaybetmedik. Sahamızda kazanma serisini sürdürdüğümüz için mutluyuz. Umarım böyle uzun süre devam eder" diye konuştu.

 

- Adana ASKi cephesi

 

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun ise maçın ikinci yarısındaki etkisiz oyunun takımına mağlubiyeti getirdiğini ifade etti.

Güçlü bir takım karşısında mücadele ettiklerini dile getiren Artun, maçı şöyle değerlendirdi: 

"Çok iyi mücadele etseydik belki kazanma şansımız olabilirdi. İlk yarıda iyiydik ancak ikinci yarı hiçbir şey yapmadık. Zaten periyot skorları da bunu gösteriyor. Bizim takımımızın sıkıntısı da bu zaten. Yeni ikinci yarılardaki performansımızdan dolayı çok yüksek sayılar yedik. 83 sayı yediğiniz bir maçı kazanmak her zaman zaten zor. Biz de hep bunu yapıyoruz, istikrarlı bir şekilde 83 sayı yiyoruz. Bir takım değişiklikler yapacağız. İkinci devre dana iyi bir Adana ASKİ izlettireceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.