Kayseri

Kayseri'de yılbaşı tatili önlemleri

15:22 30 Aralık 2015
Kayseri'de yılbaşı tatili önlemleri

Kayseri Valiliği, vatandaşların yılbaşı tatilinde asayiş ve trafik bakımından olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için bazı tedbirler alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, mağazalar ve çarşılar gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde, kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya ve motorize ekip sayısı arttırılacak.

Yılbaşı tatili nedeniyle havalimanı, gar ve terminal gibi yerlerde yolcu kapasitesi artacağı için devriye ekipleri takviye edilecek ve özel güvenlik görevlileri uyarılacak. Halka açık meydan ve alanlar ile umuma açık istirahat yerlerinde yaşanabilecek olayların önlenmesi için de denetimler arttırılacak.

Yılbaşı nedeniyle şehir içi taşıma araçlarında ve duraklarda oluşacak yoğunluk dikkate alınarak kontroller sıklaştırılacak. 

Üç gün sürecek yılbaşı tatilinde hava koşullarının olumsuz seyredeceği göz önünde bulundurularak, şehir içi ve şehirler arası güzergahlarda İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince de tedbirler alınacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.