Kayseri

İl müdürleri toplantısı yapıldı

17:28 07 Ocak 2016
İl müdürleri toplantısı yapıldı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında genel idareye bağlı, kamu hizmet birimlerinin yöneticilerinin katıldığı toplantı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Düzgün, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24. Maddesi gereğince gerçekleşen toplantının açılışında, hem 2015 yılının değerlendirmesini yapmak hem de 2016 yılında yapılması gereken iş ve işlemleri değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini belirtti.

2015 yılında il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarının uyumlu bir şekilde huzur içinde çalıştığını ifade eden düzgün, 2016 yılında da bu uyumlu çalışmaların devam edeceğine inandığını kaydetti.

Düzgün, kamu hizmetlerinin zamanında ve en iyi şekilde yürütülmesinin kaliteli hizmet anlayışı ile birebir ilişkili olduğunu bu yüzden vatandaş odaklı kaliteli hizmet konusunda belli bir standardın yakalanması gerektiğini bildirdi.

Kamu kurumunda çalışan tüm personelin kaliteli, hızlı ve sağlıklı hizmet verme noktasında daha verimli çalışmaları gerektiğini aktaran Düzgün, şöyle devam etti:

"Hepimiz kamu görevi yapıyoruz ve kamuya karşı belli sorumluluklarımız var. Bu bilinç içerisinde işimizi layıkıyla yapmak ve yaptığımız işin hakkını vermek zorundayız. Bu nedenle kamu personelinin vatandaşa hizmet verme noktasında daha dikkatli ve daha verimli çalışması gerekiyor."

Toplantıya ayrıca, İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç, İl Halk Sağlığı Müdürü Yunus Karadağ, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Gökhan Azcan, Mehmet Aktaş ile kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürlerinin katıldığı belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.