Kayseri

Potada maçın ardından

20:46 16 Ocak 2016
Potada maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 77-58 yenildikleri BOTAŞ karşılaşmasına ilişkin, "BOTAŞ maçı çok hak ederek kazandı, biz de çok hak ederek kaybettik" dedi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, sahalarında maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıkları söyledi.

İyi mücadele ortaya koyamadıklarını belirten Avcı, şöyle devam etti:

"Kötü bir dönemden geçiyoruz, bir de bunun üstüne Sanders'in sakatlığı eklendi. Şu anda ligde ilk beşin içerisinde yer almak hedef gibi gözüküyor. Bundan sonrasına bakacağız. Takım muhakkak düzelecek, toparlanacaktır. Üst üste alınan mağlubiyetler moralsizlik oluşturdu. BOTAŞ da iyi bir takım zaten. İlk maçta da onlara yenilmiştik. BOTAŞ maçı çok hak ederek kazandı, biz de çok hak ederek kaybettik."

Avcı, yönetimleri nedeniyle hakemleri eleştirdi.


- BOTAŞ cephesi


BOTAŞ Başantrenörü Olcay Orak ise önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.

Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Orak, "Beklediğimizden daha iyi oynadık. Maçın özellikle ikinci yarısında çok iyi savunma yaptık. Rakibimizin çok önemli oyuncusu eksikti, biz de bu fırsatı iyi kullandık. Takım olarak iyi savunma ve iyi hücum yaptık. Çok zor deplasmanda iyi mücadele ettik ve kazandık. Abdullah Gül Üniversitesi'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.