Kayseri

Basketbolda maçın ardından

18:49 13 Mart 2016
Basketbolda maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 21. hafta maçında Yakın Doğu Üniversitesi karşısında haklı galibiyet aldıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, sahalarında kazanmanın önemli olduğunu belirtti.

İyi mücadelelerini galibiyetle süslediklerini dile getiren Avcı, "Karşılaşmayı kazandığımız için mutluyuz. Bugün iyi oynadık. Rakibimiz iyi bir takım, baskılı savunma yaptılar. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçta oyun kontrolü bizdeydi, hak ederek kazandık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ligde ilk 3 şansımız devam ediyor. Onu başarmak için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

- Yakın Doğu Üniversitesi cephesi

Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Turhan Toros ise rakiplerinin kendilerinden daha iyi oynayarak maçı kazandığını ifade etti.

Galibiyetten dolayı Abdullah Gül Üniversitesi'ni tebrik eden Toros, "Rakibimiz bizden daha iyi oynadı ve kazandı. Abdullah Gül Üniversitesi hücum oyuncularını iyi kullandı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Hedef belirlediğimiz 3 maçımız var. Bunlar bizim için önemli, o maçlara iyi şekilde hazırlanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.