Kayseri

Vodofone "4bucakG" tırı Kayseri'de

14:34 01 Nisan 2016
Vodofone "4bucakG" tırı Kayseri'de

Vodafone'un 4.5G teknolojisini tanıştırmak amacıyla yola çıkardığı "4bucakG" tırının son durağı, Kayseri oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone'un ülkenin dört tarafını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği "4bucakG" turunun yeni durağı Kayseri oldu.

Tüketicilere bugün hizmete giren 4.5G teknolojisini deneyimletmeyi hedefleyen Vodafone, özel teknolojilerle donattığı "4bucakG" TIR'ında, aldığı izinler kapsamında, Kayserili tüketicilere 4.5G hızını test etme imkanı sundu.

Vodafone, 4.5G için düzenlediği Türkiye turuyla Nisan sonuna kadar 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

4.5G teknolojisini Türkiye'nin dijital tarihinde bir dönüm noktası olarak değerlendirdiklerini, hem sektörün hem de ülkemizin 4.5G ile mobil iletişimde çağ atlayacağını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Telekomünikasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olan 4.5G ile ülkemizin global ekonomide rekabetçi bir konumda olması için son derece önemli bir adım attık. Herkesin hayatında köklü değişiklikler yaratacağına inandığımız 4.5G teknolojisine çekirdek şebekemiz, SIM kartlarımız, akıllı cihazlarımız, mağazalarımız, insan kaynağımız ve global deneyimimiz dahil her anlamda hazırız. Özellikle global deneyimimizi çok önemsiyoruz. Bugün 20 ülkede 4G, 5 kıtada ve 15 ülkede ise 4.5G hizmeti veriyoruz. Şimdi de 4.5G teknolojisindeki bu deneyimimizi Türkiye'ye taşıyarak 81 ilimizde en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4.5G teknolojisi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Vodafone '4bucakG' tırı ile 4.5G'yi ve dijital dönüşümü Kayserili tüketicilerimizin ayağına getirdik. Tırımızı ziyaret eden Kayserililere 4.5G teknolojisini tanıttık ve deneyimlettik."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.