Kayseri

Bünyan Belediyesinin hizmet ve projeleri

14:44 06 Nisan 2016
Bünyan Belediyesinin hizmet ve projeleri

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 2015 yılında yapılan hizmet ve projelerini paylaştı.

Gülcüoğlu, başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, yeni çalışma dönemi için kurullarını seçerek gündeme başladı.

Başkan Gülcüoğlu yaptığı ön sunumda, yapılan hizmetlere ve hayata geçirilen projelere değindi.

Herkes için hizmet ürettiklerini belirten Gülcüoğlu, geçen 2 yıllık süreçte birçok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini, ilçede ilkleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

2015 yılında 4'ü spor kompleksi niteliğinde 7 parkı ilçeye kazandırdıklarını anlatan Gülcüoğlu, şunları kaydetti:

"Bununla da kalmayarak mevcut parklarımızı yeniden elden geçirerek, kamelyalar, oturma bankları, fitness grupları, oyun aletleri, aydınlatma sistemleri ve sentetik çim ile modernize ettik. Karakaya ve Elbaşı mahallelerimizde iki yeni mesire alanı düzenlemesi için çalışmaları başlattık. Modern ve çağın gereklerine uygun planlar yaparak doğalgaz alt yapı çalışmalarını başlattık, TOKİ konutları için başvuru sürecini tamamlayarak sözleşme aşamasına getirdik. Kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatarak, tarih mirasının ayağa kaldırılıp restore edilmesi için projeler ürettik. Tüm mahallerimizde 70’in üzerinde harabe yapıyı ortadan kaldırarak ilçemizi atıl görüntüsünden kurtardık."

Kayseri'ye özgü Gilaburu meyvesinin hak ettiği değeri bulması için çalışmalar yaptıklarına dikkati çeken Gülcüoğlu, yapılan şişeleme ve üretilen çayıyla gilaburunun marka değerine kavuşturulduğunu da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.