Kayseri

Milletvekili Dedeoğlu halkla buluştu

16:00 23 Nisan 2016
Milletvekili Dedeoğlu halkla buluştu

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanlığında halkla bir araya geldi, taleplerini aldı.

Dedeoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin büyüyen ve gelişen bir ülke konumunda olduğunu söyledi. Dedeoğlu, hükümetin 3 aylık vaatlerinin yüzde yüzünü, 6 aylık sözlerininse yüzde 30'unu gerçekleştirdiğini belirtti.

Seçim öncesi millete verdikleri sözü yerine getirmenin huzuru içerisinde olduklarını kaydeden Dedeoğlu, "Dünyadaki ekonomik krize rağmen IMF'ye olan borcumuzu sıfırladık. İstanbul'a 3. köprü ve havalimanı yapıyoruz. 100 milyar dolara yakın kalkınma hamlesi başlatık. Böyle bir dönemde iç ve dış şer güçleri, engellemeye çalıştı. Buna rağmen yatırım ve kalkınma hamlesinden vazgeçmedik." diye konuştu.

Türkiye'nin her alandaki büyümesinin devam ettiğini anlatan Dedeoğlu, birilerinin ülkenin ayağına pranga takmaya çalıştığı söyledi.

Dedeoğlu, paralel yapının darbe girişimlerine dikkati çekti.

Dedeoğlu, Türkiye'nin 78 milyon insanıyla birlik, beraberlik içerisinde durması gerektiğini vurgulayarak, o zaman ülkenin önünde kimsenin duramayacağını belirtti.

Kayseri ile ilgili gelişmeleri ve yatırımları yakından takip ettiklerini anlatan Dedeoğlu, Kayseri'nin son yıllardaki gelişiminin ortada olduğunu söyledi. Dedeoğlu, Kayseri'yi daha ileriye taşıyacak projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.