Kayseri

Kayseri'de trafik tescil işlemlerinde randevulu sisteme geçildi

11:16 26 Nisan 2016
Kayseri'de trafik tescil işlemlerinde randevulu sisteme geçildi

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğün Araç Tescil ve Sürücü Belgeleri Büro Amirliğinde, vatandaşların sıra beklemeden iş ve işlemlerini yaptırabilmeleri amacıyla randevu sistemine geçildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, karayolları trafik yönetmeliğinde yapılan değişiklikle 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle yeni tip sürücü belgesine geçilmesinden dolayı daha önce kayseri.pol.tr internet adresinden alınan sürücü belgesi randevu işlemlerinin, Emniyet Genel Müdürlüğünün surucurandevu.egm.gov.tr internet adresinden alınmaya başlandı.

Sürücü belgesi işlemleri dışında kalan, araç tescil büro amirliği ve araç devir işlemleri büro amirliğince yapılan iş ve işlemlerde ise halen kullanılmakta olan kayseri.pol.tr internet adresinden randevu alınmak suretiyle işlem yapılacak.

Bunun yanı sıra vatandaşların iş ve işlemlerini en hızlı ve etkin bir şekilde yapılabilmesi için trafik tescil şube müdürlüğünde araç tescil ve devir işlemlerinde, 25 Nisan 2016 tarihinden itibaren sistem üzerinden randevu alamayan vatandaşların müracaatları randevu sistemine ek olarak oluşturulan bankodan da kabul edilmeye başlandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.