Kayseri

Basketbolda maçın ardından

18:58 29 Ekim 2016
Basketbolda maçın ardından

Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde hazır olmamalarına rağmen Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu söyledi.

Avcı, 66-56 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarlarına galibiyet hediye etmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

İyi bir mücadele sonucunda galibiyete ulaştıklarını belirten Avcı, şöyle devam etti:

"Tam hazır değiliz, onlar da hazır değil. Ligde ilk haftalar zor geçecek. Benim için önemli olan galibiyetti, onu elde ettik. Daha yapacak çok iş var. Ben takımımdan memnunum. Bu kadar hazır değilken galip gelmek önemli çünkü tüm takımlar kuvvetli. Alınacak her galibiyeti altın puanlar olarak görüyorum. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum onlar da iyi mücadele etti. Sonuç olarak 10 sayı farkla kazanmak iyi bir durum. İnşallah bunların devamı gelecek. "

Avcı, maçın başında sakatlanan Ayşegül Günay'ın takım için önemine vurgu yaparak sakatlığının ciddi olmamasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.


- Beşiktaş cephesi

Beşiktaş Başantrenörü Aziz Akkaya ise iyi mücadele ettiklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirtti.

Bellona AGÜ'nün güçlü takım olduğuna dikkati çeken Akkaya, "Mücadele ettik ama olmadı. Karşı takımın daha geniş bir kadrosu vardı. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum, zamanla daha da iyi olacağız. Bellona AGÜ'yü de tebrik ediyorum, onlar bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.