Kayseri

Basketbolda maçın ardından

19:07 26 Kasım 2016
Basketbolda maçın ardından

Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin beşinci haftasında Fenerbahçe karşısında yenilmeyi hak eden oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Avcı, şunları kaydetti:

"Ligde şampiyonluk hedefi olan bir takıma karşı oynadık. Daha iyi oynamalıydık ama olmadı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bugün Fenerbahçe bizden iyi oynadı. Zaten kadroları da iyi. Bizim yaşadığımız şanssızlıklardan dolayı rotasyonumuz çok azaldı. İyi mücadele ettik ama çok yorgun gözüktük. Fenerbahçe bizden daha diriydi. Dördüncü periyotun başında yakalar gibi olduk ama çok beceriksiz oynadık. Yenilmeyi hak ettik."

Avcı, maçın hakemlerini yönetimleri nedeniyle eleştirerek, kendilerinden daha iyi maç yönetmelerini beklediklerini sözlerine ekledi.



- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ise deplasmanda önemli galibiyete imza attıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Dikeoulakos, "Bellona AGÜ takımını Kayseri'de yenmek kolay değil. Maça yüksek konsantrasyonla hazırlandık ama karşılaşmada bazı hatalarımız oldu. Son çeyrekte çok az hata yaptık ve maçı kazanmayı başardık." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.