Kayseri

Halk oylamasına doğru

15:46 29 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasını anlatmak için vatandaşlarla buluştu.

Hunat'ta vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında vatandaşlardan "evet" oyu vermelerini istedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç da 16 Nisan'da Türkiye'nin huzuru ve istikrarı, çocukların ve gençlerin huzuru için bir karar olduğunu söyledi.

16 Nisan'da güçlü bir "evet" çıkacağına dikkati çeken Büyükkılıç, "Bu kararında inanıyorum ki, en sağlıklı şekilde sonuçlanacağını geçiş dönemlerde bizlerin yaşadığı o koalisyonlar dönemindeki zayıf hükümetler vasıtasıyla yetmiş sentlere muhtaç edildiğimiz günleri Allah bizlere göstermesin.

Kuyruklar dönemini, karaborsalar dönemini göstermesin. Ülkemizin, yöneticilerimizin ve insanımızın kıymetini bilelim. 25 bin kilometreye ulaşmış olan yollarımızın kıymetini bilelim. Her sınıfında 35-40 kişinin okuduğu şimdi ise 30 kişilere düştüğü daha da aşağı çekmeye başladığı eğitimimizin kıymetini bilelim. 'İnsanı yaştaki devlet yaşasın' felsefesiyle hizmet veriliyor. Bugünlerin kıymetini bilelim. Onun için 16 Nisan'da evet diyoruz." dedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, tesbih hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.