Kayseri

Halk oylamasına doğru

16:49 31 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, halk oylaması çalışmaları kapsamında Kocasinan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Elitaş, sebze ve meyve hal kompleksindeki esnaf ziyaretinde halk oylaması hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Elitaş, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, yasama ve yürütmenin birbirinden güçlü bir şekilde ayrılmasını sağlayarak daha güçlü bir yönetim sunuyor. Milletin seçtiği vekiller yasama görevini yerine getirirken, yine milletin seçtiği cumhurbaşkanı da yürütme görevini icra edecek. Yasama, yürütmeyi birbiri içinde kontrol edecek. Böylelikle daha güçlü yönetim ve daha güçlü hükumetle Türkiye’nin önü açılacak."

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, Türkiye'nin geleceği için 16 Nisan'da verilecek 'Evet' oyunun önemli olduğunu kaydetti.

Ziyarete, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve parti yöneticileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.