Kayseri

Kayserispor'un başarısı yemekte kutlandı

13:53 17 Mayıs 2017
Kayserispor'un başarısı yemekte kutlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Spor Toto Süper Lig'de kalmayı garantileyen Kayserispor için yemek verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yemeğe, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolcular katıldı.

Vali Kamçı, iki ay önce Kayserispor'un düşmeyeceğini takvim yaprağına yazdığını anlatarak, tüm takımı kutladı. İkinci yarıda büyük bir başarı gösterildiğini vurgulayan Kamçı, "Adeta sihirli bir el değmiş gibi seyirci sayısı bile 4-5 kat arttı. Bu performansı gelecek yıl gösterirseniz şampiyonluğa oynarsınız." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Çelik de Kayserispor'un devre arasında çok ciddi sıkıntılar yaşadığını ancak azim ve gayretle bugünlere geldiğini kaydetti.

Göreve geldiklerinde futbolcuların alacaklarını hallettiklerini, federasyona borçları ödeyerek transfer tahtasını açtıklarını aktaran Çelik, "10 oyuncu transfer edildi. Bu kadar sıkıntıya rağmen bu ölçüde transfer yapan bir kulüp yoktur. İkinci yarıda olağanüstü başarı yakalandı ve birçok ilk gerçekleştirildi. İlk yarıda 12 puanımız vardı. İkinci yarıda bitime üç maç kala 24 puan toplandı." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, tesislerdeki tüm eksiklikleri bitirip yeni sezona hazır hale getirme sözü de verdi.

Bedir de Başkan Çelik'e teşekkür ederek "Kayserispor tarihinde bir belediye başkanı ancak bu kadar takıma sahip çıkabilirdi. Yine Kayserispor tarihinde şehrin bakanı ancak bu kadar emek verebilirdi. Kendilerine ve her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.