Kayseri

Vali Kamçı şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

11:36 08 Haziran 2017
Vali Kamçı şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlediği iftar yemeği programına katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Polisevinde düzenlenen programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Erciyes Üniversitesi Rektörü Muhammet Güven, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Kamçı burada yaptığı konuşmada şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Bu nedenle şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile her fırsatta birlik ve beraberlik içerisinde olmak, onların bizlere emaneti olan sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde olmak amacıyla ramazan, bayram ve benzeri günleri bir fırsat bilerek sizlerle beraber olmaya gayret gösteriyoruz."

İftar sorası Vali Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, şehit aileleri, gazi ve yakınlarının sorunlarını dinledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.