Kayseri

Başkan Çelik, Talas'a yapılan yatırımları inceledi

16:18 16 Haziran 2017
Başkan Çelik, Talas'a yapılan yatırımları inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Halef Hoca Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Talas Halef Hoca Caddesi’nde yapılan çalışmaları takip etti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Halef Hoca Caddesi’ne giden Başkan Çelik, çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

Asfalt çalışmaları tamamlanan yoldaki kaldırım çalışmalarını ve bordür çalışmalarını inceleyen Çelik, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halef Hoca Caddesinin Talas’ın önemli akslarından biri olduğunu ifade eden Başkan Çelik, şunları kaydetti:

"KASKİ, doğal gaz şirketi ve elektrik şirketi gibi yatırımcı kuruluşlar altyapı çalışmalarını tamamladılar. Ardından da ekiplerimiz girdi. İnşallah tamamlandığında Talas’ımızın çok önemli bir aksı modern bir hale gelmiş olacak. Sadece Halef Hoca Caddesi’ne 3,5 milyon lirayı geçen bir yatırım yaptık. Burada yeni model ve yeni tarzdaki kaldırım taşları ile bordür taşlarını kullanıyoruz. Kocasinan Belediye Başkanlığına ilk başladığımda kendi kalemimle çizdiğim birbirine lego gibi geçen kaldırım taşı ve bordür taşı uygulamalarına geçmiştik. Hamdolsun Kayseri'nin artık tüm genelinde kullanılmaya başlandı. Hiç harç kullanmadan birbirine kilitlenen son derece modern, batı şehirlerindeki gibi bir kaldırma kavuşmuş oluyoruz. Şehir merkezindeki tüm ilçelerimizde aynı malzemeleri kullanıyoruz ve şehirde bir bütünlük oluşturuyoruz."

Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu ise, vatandaşların Halef Hoca Caddesi’nde belki sadece üstyapıyı gördüklerini ancak alt yapı kuruluşlarının titizlikle çalışarak altyapıyı yenilediklerini aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.