Kayseri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

16:24 13 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı.

Büyüksimitçi, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne yapılan alçakça girişimlerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirterek, şunları kaydetti:

''15 Temmuz gecesi, vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi ve geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultmuş ve kalleşçe darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak Türk milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ölümü göze alarak hainlere gerekli cevabı vermiştir. Bir kere daha gördük ki Türkiyemizin büyümesini istemeyen terör odakları, belli merkezlerden aldıkları talimatlarla ülkemize farklı yöntemler kullanarak saldırmaktadır. Bütün bu saldırılara rağmen Türkiye'nin büyümesi, hükümetimizin aldığı tedbirler ve Türk sanayicisinin gayretleri sayesinde kısa sürede kendini toparlayarak en hızlı büyüyen ekonomilerden biri olmuştur. Bu yılın ilk çeyreğinde ekonomimizde yaşanan yüzde 5'lik büyüme bunun en güzel ispatı ve şer odaklarına verilen en güzel cevaptır.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.