Kayseri

Kaynana gelini pencereden attı! Şok sözler...

07:47 26 Ocak 2018 4 Yorum Var
Kaynana gelini pencereden attı! Şok sözler...

Kayseri'de 6 aylık gelinin ölümüyle ilgili sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Gelinin kocası kıskançlıktan dolayı pencereden kendi atladığını ileri sürdü...

Kayseri’de 6 aylık gelinin, yaşadığı apartmanın 5. katındaki dairenin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili, haklarında “kasten öldürme” suçundan dava açılan kadının eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Kayseri’de 6 aylık gelinin, yaşadığı apartmanın 5. katındaki dairenin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili, haklarında “kasten öldürme” suçundan dava açılan kadının eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Furkan B, ifadesinde akraba olduğu eşiyle olaydan 6 ay önce kaçarak evlendiklerini söyledi. Evlenmeden önce üç kız arkadaşı olduğunu, gönderdikleri mesajlar ve resimleri evlendikten sonra telefonundan silmediğini belirten sanık, eski kız arkadaşlarından birinin evlendiğini duyduğunu ve gelinlik giydiği fotoğrafını kendisiyle paylaştığını anlattı. Eşinin, bu mesaj ve fotoğrafları gördükten sonra çok sinirlendiğini kaydeden Furkan B, şu şekilde savunma yaptı:

Gözümü açtığımda eşimin mesajlarımı okuduğunu gördüm. Kendi kendine konuşup, bağırıyordu. Yan odada uyuyan annem ve babam sesimizi duyup odamıza geldi.Annem arkasından gitti. Eşim yan odanın açık olan penceresinden atlamış. Duruşmada dinlenen sanıklar Rüstem ve Gülnaz B. de gelinlerinin bulunduğu maktul Songül’ün odadan çıkarak kendi odalarına gittiğini ve açık olan pencereden atladığını öne sürdü. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • İsa bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş hiç kendiliğinden atlama işine benzemiyor.Artık hangisi atlamasına yardım ettiyse araştırılsın.Suçlu kimse cezasını çeksin.
    Cevapla
  • Adem46 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik 6 aylık gelin olmuş kaçmış gelmiş eee birde gelinlik giymiş arkadaşını görünce sinirlenip 5. Kattan atlamış? Hikaye uyduruk olmuş..
    Cevapla
  • Malatyali 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalasef insanlarimiz cok cahil. Mutlu evli ve sorunsuz evli cok az bu menlekette. Erkek erkekligini kadin kadinligini bilmezse her sey mübah oluyor. Hayir Allah tan, ser ise insanin kendi eliyle oluyor.
    Cevapla
  • sevcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeği yalnız Allah bilir...Ama o kadar basit bir şey yüzünden intihar etmek için ciddi ruh sağlığı sorunları gerekmez mi?Hemen atar mı insan kendini?Allah rahmet eylesin..Rabbim günahlarını affetsin.Sevenlerine anne babasına Sabırlar versin...
    Cevapla
  • Dgb 6 yıl önce Şikayet Et
    Annesi ve babası yok
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.