Kayseri

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

16:21 09 Nisan 2018
Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

Polis Haftası kutlamaları kapsamında Vali Kamçı'yı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile teşkilattaki birimleri temsil eden amir ve polis memurları ziyaret etti.

Kabulde açıklamalarda bulunan Kamçı, polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, polisin vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksiniz gece gündüz çalıştığını belirtti.

Emniyet teşkilatı mensuplarının mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yaptığını ifade eden Kamçı, şunları kaydetti:

"Birinci görevi vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlamak olan polisin, 24 saat esasına göre ilin, ilçenin, bulunduğu beldenin, yurdun iç güvenliğini sağlamakla görevli bir güvenlik kuruluşumuz. Polis teşkilatımızın son yıllarda oldukça başarılı çalışmalara imza attığını biliyoruz. Çeşitli alanlarda da Kayseri olarak çalışmalarımız hızlanmış durumda. Bilindiği gibi 2018 yılı İç İşleri Bakanlığı tarafından 'Uyuşturucuyla Mücadele Yılı' olarak ilan edildi. Biz çalışmalarımıza 2017 yılının ikinci yarısı itibariyle başlamıştık zaten. Bu yılda uyuşturucuyla mücadelede vatandaşımızın, genç çocuklarımızın, bilhassa öğrencilerimizin bu kötü alışkanlıktan uzak durmaları için el birliği ile çalışıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.