Kayseri

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Tomarza'da

13:12 04 Temmuz 2018
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Tomarza'da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Tomarza’da bir dizi incelemede bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçeleri ziyaret programını sürdüren Çelik, Tomarza ilçesinde Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin ile ilçedeki iş yerlerine konuk olarak esnafla bir araya geldi.

İlçedeki park alanlarını da gezen Çelik, burada Tomarzalılarla sohbet etti.

Çelik, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) bünyesinde Tomarza’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezi önünde çiçekle karşılanan Çelik, KAYMEK’in açtığı yaz kurslarına katılan çocuklarla bir araya geldi.

Öğrencilerin yaptıkları çalışmaları izleyen Çelik, onlarla sohbet etti ve kurslarda neler öğrendikleri ile ilgili bilgi aldı.

Çelik, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, metropolde yoğun bir tempoyla çalışırken ilçeleri de ihmal etmediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her hafta birkaç ilçeye gidiyoruz. Bu hafta Yeşilhisar ve Akkışla’dan sonra şimdi de Tomarza’dayız. Halkımızla hemhal oluyoruz, taleplerini dinliyoruz ve yapılacak işleri yerinde görüyoruz. Belediyeleri ziyaret edip bir ihtiyaçları varsa karşılamaya gayret ediyoruz. Yaptığımız eserlerin kullanıldığını ve halkımızın teveccühünü görünce mutlu oyuyoruz. Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret ettik. Öğrencilerin gözlerindeki ışıltı, velilerin memnuniyeti bizi de memnun etti. İlçelerden merkeze doğru olan göçü engellemenin yolunun ulaşım, sosyal ve ekonomik imkanlardan geçtiğini biliyoruz. Bu yüzden her ilçe için ekonomik destek paketi de hazırlayarak hayata geçiriyoruz. Tomarza’da yaptığımı işlerin karşılık bulduğunu ve halkımızın son derece memnun olduğunu girme fırsatı buldum."

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık da Çelik'e ilçeye yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.