Kayseri

Ördek avının bedeli çok ağır oldu

11:13 16 Ağustos 2018 4 Yorum Var
Ördek avının bedeli çok ağır oldu

Kayseri'deki 301 kuş çeşidinin bulunduğu Sultansazlığı Milli Parkı’nda kaçak olarak avlanan kişiye, 9 bin 934 TL para cezası kesildi.

​Osman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, su kuşları yaşama ortamı olarak uluslararası öneme sahip sulak alanların korunması sözleşmesi olan Ramsar'a tabi olan Sultansazlığı Milli Parkı’nda denetim yaptı. 301 çeşit kuş türünün yaşadığı tatlı ve tuzlu su dengesinin korunduğu parkta, kaçak avlanan bir kişi ekipler tarafından suçüstü yakalandı. Avcının yarı otomatik av tüfeğine ve avladığı 8 ördeğe el kondu. Ayrıca 9 bin 934 TL para cezası kesildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    9000 TL ceza gerçekten çok komik! en az 30000 TL olmalı! Caydırıcı olmalı ki Avcı Avcı’ya gitme desin! Cezası ağır olur desin! Bu kafataslarını kesip içindeki beyini çıkartıp yeni tertemiz bir Beyin koymadıktan sonra eşeğe altın semer vur Eşek yine değişmez
    Cevapla
  • Mstf 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıktır, günahtır. Güzelim memleketimde hayvanlara yapılan ve hobi adı altında yapılan katliamlara daha sıkı denetim ve kanun maddeleri koyulmalıdır.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende baya birley sandım caydırıcı bir tarafı bile yok kes biraz fazla 50.000 100.000 bakalım birdaha kacak avlanıyor mu
    Cevapla
  • AKSARAYLI 5 yıl önce Şikayet Et
    savunmasız kuşları vuruyorlar, bir de buna spor, hobi diyorlar. bir de poz vermişler.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.