Kayseri

Eşini bıçakladı, ölmesi için yanına kimseyi yaklaştırmadı

14:30 07 Ekim 2019 4 Yorum Var
Eşini bıçakladı, ölmesi için yanına kimseyi yaklaştırmadı

Kayseri'de evden uzaklaştırma cezası bulunan oto lastik tamircisi Mustafa Çay (35), eşi Cevahir Çay'ı (30) otobüs durağında bıçakladı. Yaralı eşinin başında elinde bıçakla bekleyerek, çevredekilerin yardım etmesini engelleyen Mustafa Çay, gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Cevahir Çay ise hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi...

Olay, saat 09.00 sıralarında merkez Kocasinan ilçesi, Erkilet General Emir Mahallesindeki otobüs durağında meydana geldi. Cevahir Çay, 10 yıllık eşi Mustafa Çay'ın, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek koruma kararı alınması için mahkemeye başvurdu. Mahkemenin 1 hafta evden uzaklaştırma cezası verdiği Mustafa Çay, sabah evin önünde eşinin dışarıya çıkmasını bekledi. Cevahir Çay, 2 çocuğunu okula gönderdikten sonra alışveriş yapmak üzere çarşıya gitmek için evden çıktı. Mustafa Çay, otobüs durağında bekleyen eşinin yanına giderek konuşmak istedi. Mustafa Çay, eşinin konuşma talebini reddetmesi üzerine, belinden çıkardığı bıçakla Cevahir Çay'ı karın bölgesinden 3 kez bıçakladı.

Çevredekiler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verirken, yaralı kadına da yardım etmek istediler. Ancak Mustafa Çay, elinde bıçakla eşinin başında bekleyerek yanına kimseyi yaklaştırmadı. Kısa süre sonra gelen polis ekibi, Mustafa Çay'ı elindeki bıçağı alarak, etkisiz hale getirdi. Mustafa Çay, gözaltına alınırken, yaralı kadına gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Cevahir Çay, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • derin 4 yıl önce Şikayet Et
    buna 100 yılda hapis cezası versen yine yapardı yapacağını, tipe baksana. bundan şeytana bile hayır gelmez. tahtasının eksik olduğu 500 km den belli oluyor. bunun kafasını ezip kireçli çukura gömeceksin. formaldehit bile temizlemez bu mikrobu.
    Cevapla
  • gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olmazsa suç ve suç oranı artacaktır. Yapanın yanına kar kaldığı, içeri atıp yıllarca beslendiği sürece bu haberleri okumaya devam edeceğiz maalesef. Yargılama, erteleme olmayacak, hemen oracıkta infaz edilecek ki, bir daha bunu yapmayı aklından geçirecekler bin kez düşünecekler.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kısasta hayat vardır. hatırladınız mı çok yakında başında ölmesini bekleyip kimseyi yaklaştırmayan adamı. heh işte o adam idam edilmiş olsaydı bu kadın hayattaydı. dolaylı yönden idamı çıkarmayan 600 kişinin tamamı bence bu katile ortaktır..... NOKTA..
    Cevapla
  • doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına ve kalemine sağlık. Bunu aynen ben karşılaştığım bir Malatya milletvekiline söyledim. İdam kararı çıksın artık. Toplum sizden bunu bekliyor. Herkes birbirine bakıp aynı suçu işliyor. Mantık öldürür gider yatarım mantığı. Öldürürsem beni de öldürürler kanunu çıkmış olsa bakalım bu kadar cinayet işleniyor mu. Bunun vebali tüm milletvekillerindedir. vesselam.
  • vatan sevdalısı 4 yıl önce Şikayet Et
    seni içerde vergilerimiz ile besleriz biz.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    sıkın kafasına.millet seyretmiş belli ki? bu haberleri okumaktan psikolojim bozuldu.o çocukların hali ne olacak? anasını babası öldürmüş.nasıl düzelecek bu çocuklar
    Cevapla
  • hursit dilaver 4 yıl önce Şikayet Et
    BABA İÇERDE ANA MEZARDA.ÇOCUKLAR NE OLACAK.YETİŞTİRME YURDUNA DİMİ..bilirim ben bu iti pişmmanım diyecek.kendini rahatlatacak. evde kadın olmadığına göre ev hapsi verin buna..ama bileğine kelepçe takın.elektroniğinden ama.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.